Nieuws | Is deelname aan POWERvrouwen is voor jou? Op 7 januari a.s. is er weer een instroom-moment voor nieuwe deelnemers
Wil jij:
  • andere vrouwen leren kennen;
  • jouw talenten delen en ontwikkelen;
  • leren van anderen en werken aan jezelf

En wil je dit samen met andere vrouwen doen? Dan is deelname aan POWERvrouwen iets voor jou!

POWERvrouwen zijn vrouwen die toe zijn aan een nieuwe impuls in hun leven. Ze willen elkaar daarbij helpen en komen elke week samen. Creatieve en leerzame bijeenkomsten wisselen elkaar af. Tijdens de leerzame bijeenkomsten ga je aan de slag om je talenten te verbeteren en te delen met anderen. Samen kijken we naar wat je zou willen leren en hoe je dat kunt bereiken. Vaak kan een talent van een ander, jou helpen bij wat je wilt leren! 

Creatief bezig zijn kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld schilderen, handwerken of spelletjes spelen. Maar ook koken en wandelen zijn activiteiten die we gaan ondernemen tijdens de creatieve bijeenkomsten.

Deelnemen aan POWERvrouwen doe je maximaal één jaar. Dan heb je hopelijk de nieuwe impuls gevonden waar je naar op zoek was. De bijeenkomst is elke dinsdag van 9:30-12:00, met uitzondering van de schoolvakanties. Er wordt een bijdrage gevraagd van 1 euro per bijeenkomst.

Locatie
St. Jozefplein 4, Geldrop

Aanmelden en meer informatie
Meedoen of meer weten? Neem contact op met Lotje Berkers via lotje.berkers@levgroep.nl of 06-40763872

Op 7 januari a.s. is er weer een instroom-moment voor nieuwe deelnemers

Nieuws
Vacature doktersassistente 28 uur per week
Vacature doktersassistente 28 uur per week
Geplaatst: 12 juli 2020
Ter uitbreiding van onze praktijk in het centrum van Geldrop zijn wij op zoek naar een flexibele, gediplomeerde doktersassistent.

Lees meer
De reguliere huisartsenzorg komt weer op gang
De reguliere huisartsenzorg komt weer op gang
Geplaatst: 12 juli 2020
Eerder heeft de praktijk al een bericht geplaatst over de maatregelen in verband met het Corona virus. Graag willen wij u via dit bericht opnieuw informeren over het weer op gang komen van de reguliere huisartsenzorg.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer