Nieuws | De Nationale Diabetes Challenge start donderdag 6 juni 2019 om 18:30 uur


De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.Met ondersteuning van de BvdGF organiseert de lokale zorgprofessionals uit de eerste- en tweedelijns zorg (zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, diabetes- en wijkverpleegkundigen) een lokale wandel challenge om de gezondheid van haar deelnemers te verbeteren. In 16 tot 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld. In kleine stappen trainen deelnemers en zorgprofessionals samen tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 t/m 28 september 2019. 

Informatie bijeenkomst vindt plaats op 23 mei om 18:30 uur; locatie: Eikelaar 2A, 5664 XE Geldrop

De wekelijkse wandeltrainingen vinden plaatst op de donderdagavonden om 18:30 en start op 6 juni, locatie: Zwembadweg 13, 5663 PL Geldrop

Klik hier voor meer informatie en/of om u in te schrijven

Nieuws
Supermarktrondleiding & Zoutworkshop
Supermarktrondleiding & Zoutworkshop
Geplaatst: 4 juli 2019
Uw praktijkondersteuner heeft met u gesproken over deelname aan groepstraining 'supermarktrondleiding' en/of 'Zoutworkshop'.

Lees meer
Eikenprocessierups
Eikenprocessierups
Geplaatst: 30 juni 2019
De eikenprocessierups is een rups die vooral in de maanden mei, juni en juli in sommige eikenbomen voorkomt. Eikenbomen met de eikenprocessierups herkent u aan een dicht spinsel rondom de takken en stam van de boom.

Lees meer
Wijziging spreekuur behandelkamer
Geplaatst: 27 juni 2019
U kunt vanaf 1 september 2019 alleen op afspraak in de behandelkamer geholpen worden.

Lees meer