Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Huisartsenpraktijk Het Atrium digitaal dichtbij

U kunt online zelf veel zaken regelen. En heeft u ons nodig? Dan zijn wij er voor u!

Onze praktijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Het Atrium. Naast reguliere informatie over onder andere openingstijden en spreekuren kunt u hier een intakeformulier invullen voor reizigersadvies. Ook bieden we veel informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie.

Het Atrium is aangesloten bij De Ondernemende Huisarts. Inzet van deze samenwerking is het streven om u kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden die makkelijk toegankelijk is. Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen voor dit keurmerk en continu aandacht besteden aan kwaliteitsverbetering.

Nieuws

Blijf op de hoogte van lokaal en landelijk medisch nieuws.

Zet u ook een stap naar gezonder leven?

27-01-2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven?

Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz

27-01-2023

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Nieuwe website

11-01-2023

We hebben een nieuwe website. U krijgt hiermee toegang tot een reeks online middelen en diensten die onze praktijk u aanbiedt.

Onderzoek patiënttevredenheid digitale zorg

25-11-2022

We doen onderzoek naar de kwaliteit en bekendheid van de digitale mogelijkheden in de dienstverlening van de praktijk. Doet u mee? We bieden als praktijk online diensten via het portaal MijnGezondheid.net en de MedGemak-app.

Wij zorgen ook online

26-09-2022

We willen meer tijd voor onze patiënten en onze zorg beter maken. De druk op de zorg is hoog en onze lat ook. Daarom hebben we uw hulp nodig en dat is makkelijker dan u denkt. Goede zorg is namelijk óók digitaal dichtbij.

Cursus DigiVitaler in bibliotheek Geldrop/Mierlo

05-08-2022

Nog drempelvrees om Mijngezondheid.net en/of de Medgemak-app te gebruiken? Wil u ook meer weten over het patiëntenportaal van uw huisartsenpraktijk? Hoe weet u of de medische informatie op het internet betrouwbaar is?

Scroll

Wij helpen u graag op weg naar een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl houdt in dat u voldoende beweegt, gevarieerd en gezond eet en voldoende ontspanning neemt. Bovendien is het bij een gezonde levensstijl belangrijk dat u alcohol met mate drinkt, niet rookt en stress zo veel mogelijk vermijdt

Welkom

Ik wil...